Dermapen

Este un aparat cu ajutorul caruia se pot trata cicatrici, vergeturi, riduri de imbatranire, pori dilatati, pete pigmentate sau se poate utiliza ca tratament complementar in regenerarea parului. Este un dispozitiv cu ace care prin multiplele mini-intepaturi pe care le produce, induce formarea unor canale microscopice in piele care vor determina o regenerare a colagenului urmata de netezirea suprafetei cutanate si dobandirea unui aspect intinerit si luminos. In primele 5 zile se produce o minima inflamatie cu inrosire si edem redus, urmata de procesul regenerativ cutanat in urmatoarele 2-3 saptamani si care va dura pana la 2 ani.

Este o procedura non-ablativa, fara degajare de calcura in piele, neexistand astfel riscul supraincazirii celulelor care produc pigment si nici riscul unei fibroze anormale.

 

Blefaroplastie nechirurgicală cu aparat tip Plasma

Acest gen de tratament realizează o remodelare a pleoapelor care au un aspect inestetic de ”pleoape căzute” sau cu mutiple riduri, prin utilizarea unui aparat care, fără a realiza un contact direct cu pielea, crează prin volatilizare mici breșe punctiforme pe suprafața pielii.

Prin vindecarea ulterioară a acestora se realizează o stimulare a sintezei de colagen nou, regenerare a pielii, care va da un tonus si fermitate sporită pielii supusă tratamentului, realizând întinderea pleoapelor.
Rezultatele diferă în funcție de gradul de relaxare a pielii pleoapelor, de textura acesteia și de unele aspecte care țin de modul de viață al pacientului.

Manopera se realizeaza în anestezie locală cu o cremă care se aplică anterior procedurii.
Programari la telefon:

 0264 448800 /  0740 915169


Prof. Dr. Rodica Cosgarea

Consultatii:
Luni si Miercuri: 13-19 h

Chirurgie dermatologica: 
Joi: 13-18 h

Estetica, Laserterapie: 
Marti: 13-18 h